Доставка и Връщане

ДОСТАВКА

Основна цел на BARBELLA  е да Ви накараме да се чувствате комфортно и удовлетворяващо докато избирате вашата любима дреха. Изключително лесно и удобно можете да поръчате вашите любими артикули от BARBELLA, само с няколко стъпки. Избирате си любимото изкушение, след което избирате желания от Вас размер и натискате бутона КУПИ. Продукта отива във вашата кошница, която се намира в горния десен ъгъл на екрана, от там можете лесно да завършите своята поръчка.

BARBELLA Ви гарантира сигурна и удобна доставка в цялата страна. Доставките се извършват с куриерска фирма ECONT.

 Доставката се извършва от 2 – 3  работни дни, ако моделите които сте избрали са налични. 
При НЕ наличност на желания размер доставката се уточнява от наш консултант предварително, като обикновено доставката е между 5-6 работни дни.

Заплащането на направените поръчки в онлайн магазин се извършва с наложен платеж в момента на доставката директно на куриера или разплащане с карта при куриера, в момента на получаване на пратката.

Внимание! Куриерът ще предостави товарителницапощенски паричен превод”, която е със статут на КАСОВ БОН. В случай, че желаете замяна, пазете товарителницата, която е Вашия касов бон.

 

ЗАМЯНА 

BARBELLA ви дава възможност да замените закупеният от вас артикул. В рамките на 30 календарни дни от получаването му Вие  можете спокойно и сигурно да замените артикула, който сте закупили. 

BARBELLA ви гарантира бърза и лесна замяна. Попълнете коректно формуляра за връщане и замяна тук. Изпратете пратката с приложен и попълнен формуляр, без наложен платеж до посочения по-долу адрес. Артикулът трябва да бъде върнат в търговски вид и в същото състояние, в което е получен – да не е носен, да бъде в оригиналната си опаковка, да са налични всички етикети, да не е пран, да не е подлежал на каквато и да е обработка. Запазваме си правото да върнем продукт, ако е нарушен търговския вид на продукта, който желаете да върнете.  След като се уверим, че всички условия за цялоста на продукта са спазени , ние веднага ще Ви изпратим желания от вас артикул за замяната. 

Транспортните разходи по замяната на пратката се поемат от клиента.

ВАЖНО: Можете да заменяте само и единствено същия артикул, но различен размер при наличност на такъв в сайта на BARBELLA. Всички останали продукти подлежат на връщане. 

 

ВРЪЩАНЕ

 BARBELLA ви предоставя опция да върнете закупеният от вас артикул, ако той не отговаря на вашите представи. В рамките на 30 календарни дни от получаването му Вие можете да върнете артикула. Връщането става по куриер, като разходите по пратката се поемат от клиента. За да върнете артикул закупен от BARBELLA всички от посочените условия трябва да бъдат коректно изпълнени.

Условия за връщане:

Попълнете коректно формуляра за връщане и замяна тук. Приложете формиуляра към пратката. 

Артикулът трябва да бъде върнат в търговски вид и в същото състояние, в което е получен – да не е носен, да бъде в оригиналната си опаковка, да са налични всички етикети, да не е пран, да не е подлежал на каквато и да е обработка. 

Адрес за връщане

До: БАРБЕЛА 2022 ООД

Телефон: 0897 085 583

Адрес: гр.Шумен, Офис еконт – Бул. Ришки проход 191а

Ние от BARBELLA запазваме правото си да не приемаме продукти, които не отговарят на описаните по-горе условия. В такива случаи сумата няма да бъде възстановена на клиента и продукта ще бъде върнат към клиента.

При връщане на закупен продукт, BARBELLA ще възстанови сумата по Банков път в срок от 10 дни след получаване на артикулът. Сумата ще бъде възстановена на клиента след като се уверим, че състоянието на върнатият продукт отговаря на условията, описани по-горе.

Моля не изпращайте пратки преди да сте приложили формуляра, внимавайте за правилното изписване на вашият телефонен номер,имейл за кореспонденция и посочен IBAN. НИЕ не носим отговорност за грешно изписани данни от страна на клиента.

Благодарим Ви!

Shopping Cart
Scroll to Top